Bemutatkozás

Gyógyszertárunk 1979. óta szolgálja  a KÖFÉM lakótelepen és környékén lakókat.  Ingyenes parkolóval, akadálymentesített bejárattal várjuk kedves betegeinket és vásárlóinkat! A betegváróban kialakítottunk egy gyermeksarkot a gyerekek örömére, ami egyben biztosítja az anyukák nyugodt vásárlását. 

A gyógyszertár a patikaprivatizáció óta, és egy nyugdíjba vonulást követő tulajdonosváltás után is családi vállalkozásként működik. Nem vagyunk tagjai semmilyen kereskedelmi jellegű érdekcsoportnak, patikaláncnak, nem tulajdonol bennünket szakmán kívüli, profitorientált befektető. Ebből kifolyólag nem vagyunk rákényszerítve, hogy a rövid távú haszon reményében olyan termékeket forgalmazzunk, aminek hasznosságáról mi sem vagyunk meggyőződve. Úgy gondoljuk, hosszú távon kifizetődőbb a betegek és vásárlók pontos, gyors és korrekt kiszolgálása. Marketing stratégiával nem élünk, nem költünk felesleges szórólapozásra, akciós katalógusokra, reklámújságokra. Az így megtakarított költségeket igyekszünk árainkban érvényesíteni. A mi marketing eszközeink: kedvező ár, empátia, szakmai felkészültség. 

Gyógyszerész és szakasszisztens kollégáink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, melynek nagy részét ebben a patikában szerezték meg. Átlagosan tíz éve dolgoznak itt, így a visszatérő vásárlóinkkal kialakult személyes ismeretségek egy bensőségesebb légkörű, személyre szabottabb kiszolgálást tesznek lehetővé. Egy jó értelemben vett falusi patika vagyunk a város szélén.

Várjuk Önt is gyógyszertárunkban!             

 

                                                                                                                        dr. Karikás Zsuzsanna

                                                                                                                          gyógyszertárvezető